ANTAL: 0
0,00 DKK

Handelsvilkår

TM-Materialer tager forbehold for eventuelle farveafvigelser på billeder m.v. i netbutikken.

Der tages ligeledes forbehold for indtrufne moms- og afgiftsændringer, prisændringer fra leverandører, samt udsolgte produkter. Tilbud gælder kun så længe lager haves.

Alle priser er dagspriser og ligesom al anden information i butikken, opdateres de løbende.

Alle priser er inkl. moms.


Handelsbetingelser for varer

(Gældende fra 02. januar 2017)

Generelle oplysninger

TM-Materialer ApS
Eli Christensens Vej 13
7430 Ikast

Mail: kundeservice@tm-materialer.dk
Tlf.nr.: +45 86 56 00 00

CVR: 31744156

 

Betaling

TM-Materialer modtager betaling med:

· Dankort, Visa, Visa Elektron, Mastercard og JBC - og vi opkræver ikke nogen form for gebyrer!

o Betaling foregår nemt og sikkert uden risiko for misbrug, da alle dine betalingsoplysninger bliver krypteret med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol, som kun PBS kan aflæse. Det betyder, at ingen uvedkommende (og heller ikke TM-Materialer) kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Når du anvender dit betalingskort, bliver beløbet reserveret hos PBS med det samme, men beløbet bliver først trukket når vi afsender din ordre.

o Ved betaling med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager betalingsoversigten fra dit pengeinstitut og du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

· Forudbetaling i bank / overførsel til vor bank:

o Vestjysk Bank reg.nr. 7740 kontonr. 1307879
Fra udlandet: IBAN DK 1777400001307879


Bemærk venligst, at det kan tage et par dage før vi kan registrere din indbetaling og afsende din ordre og at forudbetaling ikke er omfattet af indsigelsesordningen (dvs. at du ikke automatisk vil kunne forvente, at kunne returnere købte varer).

Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor her.

Levering

TM-Materialer sørger for levering med GLS eller PostNord (med mindre andet angives) til modtager i løbet af normalt 1-2 hverdage for lagervarer og ca. 4-8 hverdage for bestillingsvarer, medmindre andet er angivet på varen. Levering til Grønland, Færøerne og Island afhænger af leveringsmetoden; levering foregår via fly over ca. 5-10 dage eller skib over ca. 10-20 dage.

Rettidig levering forudsætter dog at PostNord/GLS overholder kvalitetsmålene for leveringstider.

TM-Materialer kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord/GLS.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender TM-Materialer dog naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af PostNords/GLS målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Til lande udenfor EU, samt Grønland og Færøerne, leveres momsfrit.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal afgives skriftligt ved mail til: kundeservice@tm-materialer.dk, men du er selvfølgelig velkommen til at ringe angående fortrydelsen på tlf.nr.: 86 56 00 00 forinden.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.

Bemærk: Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Dette gælder også ved ikke at afhente varer fra pakkeshop / pakkeboks.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen, fra tidspunktet for varens udlevering til dig.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav eller pakker uden omdeling. Sendes pakken alligevel per efterkrav, fratrækkes efterkravet fra købssummen. Skulle du alligevel have sendt uden omdeling, ser vi os nødsaget til at opkræve et administrationsgebyr, som vil blive fratrukket et evt. tilbagebetalingsbeløb.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, F.eks metervarer, skum og/eller skind skåret efter kundens specifikationer.

Vi anbefaler derfor at bestille en materialeprøve eller låne et farvekort, inden evt. køb.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder, senest 14 dage fra den dato, hvor du har meddelt fortrydelsen af din ordre. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i en anden form for betalingsmiddel.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

TM-Materialer
Eli Christensens Vej 13
7430 Ikast

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Dog kun mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller ordrekvitteringen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.tm-materialer.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Eksempel: Skader efterfulgt af misvedligehold af møbellæder, misfarvning af møbelstof, som har stået i direkte sollys og farveafsmitning fra tøj, f.eks. jeans, er ikke dækket af reklamationsretten.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

TM-Materialer ApS
Eli Christensens Vej 13
7430 Ikast

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

· Navn

· Adresse

· Telefonnummer

· E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos TM-materialer ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og betroede medarbejdere har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.tm-materialer.dk er direktør; Michael Juhlin.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.tm-materialer.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos TM-materialer Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til e-mail: kundeservice@tm-materialer.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til tlf.nr.: 86 56 00 00 eller mail kundeservice@tm-materialer.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Aftaleindgåelse

Aftaler med børn og unge under 18 år, kan alene indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Alle kontrakter indgås på Dansk.KONTAKT
TM-Materialer ApS
Eli Christensens Vej 13
7430 Ikast
Telefon: 86 56 00 00
kundeservice@tm-materialer.dk
CVR 31744156
VI TILBYDER
Ingen ekspeditionsgebyr
Hurtig levering
Stort udvalg
Billig fragt
BETALING
Klik her for vores mobilside